DasBlog with .NET 4.0 and Integrated Pipeline

Topics: Developer Thread, Support Request
Feb 4, 2012 at 1:31 AM

Is anyone running this successfully?

I am facing the following issues:

  1. Cannot delete a post. It says deleteItem.ashx not found.
  2. Cannot configure the site with live writer. It says blogger.aspx not found.

Anyone else has faced these issues and have been able to fix / workaround them? Looking for deploy on a shared host as a folder / application under MVC website.

I saw some links http://www.pseale.com/blog/take2SiteNowRunsOnASPNETMVC.aspx but none of these links seem to address the above two issues.

Anyone else has had better luck with this?

Coordinator
Feb 4, 2012 at 1:41 AM
Sounds like you need to move your http handlers into system.webserver for IIS7 integrated mode.
http://www.hanselman.com/blog/32bitnessAnd64bitnessAndMigratingDasBlogOnIIS7AndASPNETUnderVista64.aspx
--
Scott Hanselman

On Feb 3, 2012, at 5:32 PM, "rajivpopat" <notifications@codeplex.com> wrote:

From: rajivpopat

Is anyone running this successfully?

I am facing the following issues:

  1. Cannot delete a post. It says deleteItem.ashx not found.
  2. Cannot configure the site with live writer. It says blogger.aspx not found.

Anyone else has faced these issues and have been able to fix / workaround them? Looking for deploy on a shared host as a folder / application under MVC website.

I saw some links http://www.pseale.com/blog/take2SiteNowRunsOnASPNETMVC.aspx but none of these links seem to address the above two issues.

Anyone else has had better luck with this?

Feb 4, 2012 at 2:11 AM
Edited Feb 4, 2012 at 2:11 AM

Scott did you mean running:

%systemroot%\system32\inetsrv\APPCMD.EXE migrate config "Default Web Site/DasBlog2"

Had done that.

My web.config has both:

<httpHandlers>
<add verb="*" path="blogger.aspx" type="newtelligence.DasBlog.Web.Services.BloggerAPI, newtelligence.DasBlog.Web.Services" />
</httpHandlers>

<handlers>
<add name="blogger.aspx_*" path="blogger.aspx" verb="*" type="newtelligence.DasBlog.Web.Services.BloggerAPI, newtelligence.DasBlog.Web.Services" preCondition="integratedMode,runtimeVersionv2.0" />
</handlers>

Handlers are inside System.webServer.

Still getting these errors. Is there something else that needs to be done?

Feb 4, 2012 at 5:20 AM

I was running on 4.0 with a precondition of runtimeVersion2.0

Just removed:

preCondition="integratedMode,runtimeVersionv2.0"

from all the handlers and it worked.

Thanks.

Nov 14, 2012 at 2:25 PM

http://creatorul.net/blog/2012/11/14/RunningDasBlogOnASPNET40Hosting.aspx